2024 Çin Çevre Teknolojisi Konferansı Şangay’da düzenleniyor.

2024 Çin Çevre Teknolojisi Konferansı ve Çin Çevre Bilimleri Derneği Yıllık Konferansı Şangay’da “İnovasyon ve Dönüşüm ve Entegrasyon” temasına odaklandı. Güzel Çin hedefleri, bilimsel ve teknolojik yenilikler için, çevre koruma endüstrileri için yeni kalite ve üretkenin kalkınma yolunu araştırmanın yanı sıra Yeşil Düşük Karbon teknolojisinin kendine güvenmesi ve geliştirilmesi gibi konuların hızlandırılması ve Ekolojik çevrenin yüksek seviyeli korunması ve yüksek kaliteli ekonomik ve sosyal kalkınma.
Çin Çevre Bilimleri Derneği’nin genel müdür yardımcısı ve sekreteri, bilimsel ve teknolojik yeniliğin yeni kalite verimliliğinin özü yeşil üretkenlik olduğunu söyledi.Yeni aşama, yeni gereksinimler ve yeni görevlerle yüzleşerek, bilimsel ve teknolojik yeniliğe her zamankinden daha fazla güvenmemiz gerekiyor.İlk olarak, güzel Çin inşaatının stratejik olarak konuşlandırılmasına odaklanıyoruz, ekolojik çevre ve teknolojinin desteğini güçlendiriyoruz ve çözülmesi gereken önemli bilimsel sorunları ve temel temel teknik organizasyonları çözme ihtiyacını gerçekten geliştiriyoruz ve kaynak inovasyon ve teknoloji araştırmalarını güçlendiriyoruz. ve ikinci gelişim, ekolojik ve çevre bilimi ve teknoloji sistemini yenileyin ve üçüncü ortamda bilimsel ve teknolojik reformlara aktif olarak katılın; Stratejik güçler ve bir grup stratejik bilim adamı, önde gelen yetenekler, gençler, gençler, gençler, gençler bilimsel ve teknolojik yetenekler, yenilikçi yetenekler ve yüksek seviyeli inovasyon ekipleri geliştirmek.
Ekoloji ve Çevre Bakanlığı’nın Dış İşbirliği ve Değişim Merkezi müdür yardımcısı Li Yonghong, Çin’in ekonomik ve sosyal gelişiminin ekonomik büyümeyi hızlandıran yüksek kaliteli bir gelişme aşamasına girdiğine inanıyor. Model, teknolojik ilerleme, örgütsel yenilik, profesyonelleşme ve üretim yeniliğine dayanarak verimliliği artırmak için.”Doğrudan Ekoloji ve Çevre Bakanlığı altındaki doğrudan bir kurum olarak, Ekoloji ve Çevre Bakanlığı Dış İşbirliği ve Değişim Merkezi, kirliliğin azaltılmasını destekleyen, gelişmiş ülkelerin deneyim ve teknolojisinin tanıtımı yoluyla her zaman güzel Çin ve ekolojik medeniyetin inşasına hizmet etmiştir. , Koordineli Verimlilik, Yeşil Dönüşüm ve Yüksek Kaliteli Gelişimi Teşvik Edin “Gelecekte, Merkezin işbirliği platformlarının ve pencerelerinin avantajlarına tam oyun vereceğini ve iklim yoluyla küresel bir Raoda düşünce kuruluşu oluşturacağını da sözlerine ekledi. Değişim, biyolojik çeşitlilik ve diğer ilgili endüstriler, inşaat kapasitesi geliştirme, endüstrinin kurumsal yeşil düşük karbon dönüşümü ile döndüğü yüksek kaliteli inovasyon ve gelişimini yönlendirecektir.
Şangay Ekolojik ve Çevre Bürosu Parti Grubu Sekreteri Tang Jiafu, örneklerde güzel Şangay inşa etmenin sonuçlarını açıklamak için bir dizi veri çıkardı -Son yıllarda Şangay ciddi bir şekilde “Yeşil Dağ Jinshan Yinshan” ve “People’s City” önemli bir şekilde ekolojik öncelik, yeşil kalkınma yolunu takip edin ve yüksek düzeyde koruma ile uyumludur.Ekolojik ilişkilerin kalitesi, PM2.5’in ortalama konsantrasyonu, 2017’de 39 mikrogram/metreküpten 2023’te azalmıştır. Karbondioksit deşarjı ve enerji tüketimi%50’yi aştı ve ekonomik büyüme ayrıldı ve gelişimin altın içeriği yeşil içeriği önemli ölçüde artırdı.”Bir yandan, güzel Şangay’ın inşasının hedef görevleri, bir yandan, stratejik, kesme, yıkıcı, yeşil bilimsel ve teknolojik yeniliği hızlandırın ve derin entegrasyon ve gelişmiş yeşil teknolojilerin geliştirilmesini ve tanıtımını teşvik eder. Üretim, araştırma, ekonomik endüstrilerin, enerji yapılarının ve yeşil üretkenliklerin aynı zamanda yeşil verimliliğini geliştirmek ve halkın yüksek kaliteli yeniliklere uymaktadır. hayat.
Etkinliğin organizatörlerinden biri olan Li Qilin ve All -Lianlian Çevre Hizmet Endüstrisi Ticaret Odası Başkanı, yeni duruma göre, ekolojik bir çevre yönetişim olarak etkili bir tedarik partisi olarak ekolojik çevre endüstrisinin temel bir destek olduğunu söyledi. Güzel Çin’in yapımının gerçekleşmesi için.Ayrıca üç öneri verdi: Birincisi, inovasyona bağlı kalmalı, teknolojik araştırma ve geliştirmeyi güçlendirmeliyiz ve endüstriyi derinleştirmeliyiz -ikincisi, büyük iç pazar avantajlarını ve sahne avantajlarını iyi kullanmalıyız; Aynı zamanda uluslararası değişimleri ve işbirliğini güçlendirmek, Çin’in çevre koruma endüstrisi teknolojisini teşvik etmek ve ülkemin çevre endüstrisinin uluslararası etkisini geliştirmek; Karbon azaltma dekorasyon ve genişlemenin büyümesini genişletme temel hedefinin bağlamı.
Daha sonra, Çin Halk Siyasi Danışma Konferansı Ulusal Komitesi Müdür Yardımcısı Wang Jinnan, Çin Çevre Bilimleri Akademisi Başkanı, Çin Mühendislik Akademisi Akademisyeni, Eski Bilim ve Teknoloji Bakan Yardımcısı, Başkan Başkanı İnovasyon Yöntemi Araştırma Derneği, Ulusal İklim Değişikliği Uzman Komitesi Onursal Direktörü, Uluslararası Avrasya Bilimler Akademisi, Ekoloji ve Çevre Bakanlığı Başkan Yardımcısı, Bilim ve Teknoloji Bakanlığı Bölümü müdür yardımcısı, Ji Yuantang ve diğer konuklar, “teknoloji endüstrisinin desteğini güçlendirmek ve güzel Çin’in inşasını kapsamlı bir şekilde teşvik etmek”, “yeşil inovasyon ve rekabet” ve “yeni durum kapsamındaki gelişme” gibi konularda açılış konuşmaları yaptık.
Röportajda konuklar ayrıca “çevre koruma endüstrisi inşa etmek için güzel Çin’in inşası için çevre koruma endüstrilerinin inşasının misyonunu ve fırsatlarını kapsamlı bir şekilde ilerletme” gibi harika alışverişler ve paylaşımlar yürüttüler.
Bu konferansın zirve forumu ve su, atmosfer, katı atık, toprak, izleme, çevresel kapsamlı, yeşil düşük karbon gibi yedi ana bölümü kapsayan çoklu alt forumu içerdiği bildirilmektedir.Uzmanlar ve girişimciler, kesme teknolojisi ve değişim endüstrisi deneyimini paylaşmak, “yeni” ile başlar ve yeni üretkenliği nasıl geliştireceklerini tartışmak, çevre koruma endüstrisinin inovasyonunu ve dönüşümünü ve entegrasyonuna yardımcı olmak, uyumlu olanı teşvik etmek için “kalite” e gitmek İnşaat insanlarının ve doğanın bir arada varlığı güzel Çin.
Yazar: Zhang Tianchi
Metin: Zhang Tianchi Editör: Xu Jinghui Editör: Rongbing
Bu makaleyi yeniden basıldığında, lütfen kaynağı belirtin.
Rapor/Geribildirim

You May Also Like

More From Author